General Electric Office Interior

TYPOLOGY-: INSTITUTION             LOCATION: – ADDIS ABABA, ETHIOPIA   ARCHITECTS: RAAS ARCHITECTS CLIENT: – General Electrics, COMPLETION DATE: 2017, CONTRACT VALUE: BIRR 15,200,000 MILLION BUILT AREA 820 M²

The office fit out was done on the existing building of SNAP plaza around Bole road. The fit out work was done by the requirement of GE office standard internationally as per the client’s request. The mechanical work – In door AC units and outdoor condensation units were provided.

Fire security – Fire door was provided on basement level and Fire shut was also provided according to GE standard for their employees’ safety. The fit out design theme was based on GE idea of innovation with some Ethiopian touch to give a feeling of belongingness in Ethiopia. The branding walls and manifestation plays a big role to characterize the spaces. The functional layout was also arranged as needed for the workflow.